עולם האספרסו

RSS
  • סוגי מכונות אספרסו

    כדי להכין אספרסו יש להזרים מים חמים בטמפרטורה של כ-90 מעלות צלזיוס בלחץ של 9-10 בר על קפה טחון. כדי לעשות זאת נדרשים מים חמים מצד אחד, מקור לחץ שיכול להיות משאבה או כח אדם, וכמובן מערכת שתזרים את המים...

    קרא עוד
  • מהו האספרסו

    מהו אספרסו? האספרסו הוא משקה המתקבל מהעברת מים חמים בטמפרטורת חליטה הקרובה ל-900C בלחץ הקרוב ל-10 אטמוספרות דרך קפה טחון "הסוחטים" מהקפה את השמנים שלו ומרכיבי הטעם. הגדרת האספרסו:  במכון הלאומי האיטלקי לאספרסו (IENI-Italian Espresso National Institute - www.espressoitaliano.org) הגדירו מהו...

    קרא עוד
  • שאלות הכוונה לרוכשי מכונת אספרסו ביתית

    מה חשוב בבחירת מכונת אספרסו לבית - שאלות ההכוונה. זהו, נפלה ההחלטה לרכוש מכונת אספרסו. עכשיו אנו עומדים משתאים לנוכח שפע המכונות שבשוק ולא יודעים להחליט איזו מכונה כדאי לרכוש. ברור שנרצה לקנות את המכונה הטובה ביותר, שתהיה גם הזולה...

    קרא עוד
x
x