פילטרים

מדחומים לחלב

מדחום חלב נועד לעזור למשתמש להקציף חלב לטמפרטורה מושלמת, כדי להשיג הקצפה אידאלית לכוס קפוצ'ינו מושלמת.
בשימוש נכון מפסיקים להקציף בטמפרטורה של כ- 40 מעלות צלזיוס ולאחר מכן ממשיכים לחמם את החלב לפמפרטורה שבין 60° -70° מעלות צלזיוס.
ברוב המדחומים יש לשונית (קליפ) כדי להתמיד אותו לשולי קנקן ההקצפה.
  • מדחום להקצפת חלב Motta
    חיסכון של 11.00 ₪
    מחיר מקורי 69.00 ₪
     
    מחיר מבצע 58.00 ₪

    מדחום להקצפת חלב Motta

    Motta
    911102

    מדחום לחלב של חברת Motta - מאפשר להקציף חלב עד לטמפרטורה הנכונה לקפוצ'ינו כל מי שמתכן להקציף חלב לקפוצ'ינו, מדחום חלב הוא חובה עבורו. כאשר מקציפים...

    צפייה בפרטים מלאים
    מחיר מקורי 69.00 ₪
     
    מחיר מבצע 58.00 ₪
    חיסכון של 11.00 ₪
x
x