מטחנה למקינטה ופילטר
מטחנה מסוג זה, מיועדת לטחון קפה לשימוש משקאות שהן לא אספרסו ולא קפה טורקי 

 

קשה לכם להחליט? מתלבטים? תמיד תוכלו להתייעץ עם המומחים בשטרנ'ס קפה ולרכוש במקום את המטחנה המתאימה לכם צור קשר.

 

טחינת קפה לרוב סוגי משקאות הקפה, למעט אספרסו וקפה טורקי, דורשים טחינה לא דקה במיוחד. ולכן אין צורך במטחנה יקרה ניתן להשתמש במטחנות ביתיות טובות שיעשו את המלאכה היטב.

 
מטחנה ידנית. במטחנות ידניות ניתן לכוון את עובי הטחינה לטחינה דקה ביותר - הבעיה, לוקח הרבה זמן, וסיבוב הידית כדי להגיע לכמות סבירה. ידני

מטחנת להבים,

מטחנת להבים בנויה משתי סכינים המסתובבים במהירות ומנפצים את פולי הקפה, ממש כמו בלנדר. ככול שטוחנים יותר זמן, הקפה הופך לדק יותר.הבעיות: ככול שטוחנים יותר, הקפה מתחמם יותר. לכן יש לטחון ולהפסיק חליפות. כמו כן הטחינה לא אחידה, חלק מהשבבים גדולים וחלקם קטנים. לכן כדי להגיע לאבקה, יש לטחון זמן רב ולהיזהר שהקפה לא ישרף.
  מטחנת קפה בסיסית  מטחנת קפה, המבוססת על גלגלי שינים, חייבת להיות מספיק חזקה כדי לטחון דק. לא כל המטחנות מסוגלות להגיע לכך. לכן אם רוצים לטחון לקפה טורקי/בוץ חייבים מטחנה מתאימה.
גם מטחנות אלו מוגבלות ביכולת לטחון כמויות. מומלץ לטחון כל פעם בין 100 ל-250 גרם. באם רוצים לטחון כמות גדולה יותר יש להשתמש במטחנות גדולות המתאימות לכך.
 מטחנה בסיסית
 
  כדי לקבל מידע על מטחנות מתאימות אפשר להיכנס לטבלת ההשוואה

 

 

מטחנה למקינטה ופילטר

השאירו תגובה

כל התגובות עוברות אישור לפי פרסום